ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Έναρξη για το Half Note Jazz Club στις 19 Νοεμβρίου


Έναρξη για το Half Note Jazz Club, στις 19 Νοεμβρίου με την ντίβα της soul GISELE JACKSON και τον μάστερ του groove RAPHAEL WRESSNIG. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, το Half Note είναι.. έτοιμο να υποδεχθεί κορυφαία ονόματα της διεθνούς jazz και blues σκηνής, σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και σπουδαίες νέες αφίξεις!
****
Για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει το σινεμά και παρακολουθεί από κοντά το 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και το Kosmos 93.6 και κερδίστε δωρεάν κωδικούς για την παρακολούθηση του on line τμήματος του Φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στο filmfestival. gr.
****
Η επιτυχημένη δραματική σειρά «El Chapo» έρχεται στο OPEN και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:30, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Η αληθινή ιστορία του Χοακίν Γκουσμάν, του διαβόητου μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών, γνωστού ως «Ελ Τσάπο».
****
«Η Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, και ώρα Ελλάδας 12:00, φιλοξενεί στην εκπομπή «Κουβέντες μακρινές» τον εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της 35ης Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο, Κωνσταντίνο Μήτση.