ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Μπαϊράκι Λοβέρδου– Ψηφίζει τον νέο Ποινικό Κώδικα κόντρα στο ΚΙΝΑΛ


Λίγες εβδομάδες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από την κεντρική γραμμή του κόμματος και μάλιστα για τον.. νέο Ποινικό Κώδικα.
Με μια αρχηγική εμφάνιση από το βήμα της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι θα πει «ναι» επί της αρχής και στις περισσότερες διατάξεις του νομοσχεδίου Τσιάρα – την ώρα που το κόμμα του δηλώνει «παρών» - επιβεβαιώνοντας ότι από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ.
«Απαλλαγμένος πλέον στο να υπακούω στους κομματικούς συσχετισμούς θα δώσω απολύτως το δικό μου στοιχείο της πολιτικής μου ταυτότητας ως ελεύθερος άνθρωπος και μέλος του κοινοβουλίου» είπε. «Θα πράξω σύμφωνα με την συνείδηση μου χωρίς φόβο και πάθος καθώς τίποτα δεν με δεσμεύει και σας λέω ότι παρά του ότι διαφωνώ σε ορισμένα ζητήματα ψηφίζω ναι επί της αρχής και των περισσοτέρων άρθρων», συμπλήρωσε.