ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Συσπείρωση Δημοσιογράφων: Να διαψεύσουμε τον Μητσοτάκη


Aνακοίνωση της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων -Δούρειος Τύπος» για το θέμα με την ολλανδή δημοσιογράφο και την… Πέτσινη δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2021:..
πόθεση Μπέουχελ: Να διαψεύσουμε τον Μητσοτάκη
Άφωνοι παρακολουθούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το τραγικό επίπεδο στο οποίο επιδιώκουν κάποιοι να κρατήσουν δέσμια την ελληνική δημοσιογραφία.
Ο έκδηλος εκνευρισμός του πρωθυπουργού από την ερώτηση που δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου από την δημοσιογράφο Ίνγκε Μπέουχελ, τον οδήγησε στο πρωτοφανές ατόπημα να καταγγείλει δημόσια και σε διεθνές ακροατήριο σύσσωμη την ελληνική δημοσιογραφία για το ότι δεν θέτει με ευθύτητα ερωτήματα, ότι «προστατεύει» δηλαδή το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Διαφορετικά πώς αλλιώς μπορεί να μεταφραστεί η εκνευρισμένη ατάκα του προς την Ολλανδή συνάδελφο, ότι «εσείς στη χώρα σας έχετε συνηθίσει να θέτετε με ευθύτητα τις ερωτήσεις σας…».
Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί όλους τους συναδέλφους, να διαψεύσουν κατηγορηματικά με τη δουλειά και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους την άποψη που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του για τον Έλληνα και την Ελληνίδα δημοσιογράφο.
Έτσι και μόνο έτσι θα δοθεί αποστομωτική απάντηση σε όσους επιμένουν να χλευάζουν την… Πέτσινη δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2021. Μόνο έτσι μπορούν να απαντηθούν εμπράκτως οι κατηγορίες για το ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αντί να ασχοληθούν με το αν όντως η Ελλάδα προχωρά σταθερά σε παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων (θέμα που μήνες τώρα τίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο, στην αρμόδια Επίτροπο, αποτελεί συνεχώς θέμα έρευνας από την Κομισιόν και συζήτησης σε διεθνή φόρα) επέλεξαν την τακτική της δολοφονίας χαρακτήρα της «ενοχλητικής» δημοσιογράφου.
Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος σταθερή στις αρχές της για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση, για μια δημοσιογραφία που ελέγχει την εξουσία, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων επιμένουν να κοιτούν το φεγγάρι και όχι το δάκτυλο…

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ 11 / 11 / 2021