ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Αφιέρωμα του Γιάννη Πετρίδη στον Ιβ Μοντάν


Στον Ιβ Μοντάν και στη συμπλήρωση των 30 ετών από το θάνατό του είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη «Από τις 4 στις 5» που θα μεταδοθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 από.. τις 16:00 έως τις 17:00 και σε επανάληψη στις 12 τα μεσάνυχτα από το Πρώτο Πρόγραμμα.
Ο Γιάννης Πετρίδης στο πλαίσιο των εκπομπών για το γαλλικό τραγούδι που μεταδίδονται κάθε Τρίτη, αφιερώνει την εκπομπή σε έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς- τραγουδιστές της Γαλλίας,
Η εκπομπή επικεντρώνεται στην εξαιρετική καριέρα που είχε ο Ιβ Μοντάν, από την δεκαετία του ’40, μέχρι τον θάνατό του. Ακούγονται τραγούδια που σημάδεψαν το γαλλικό πεντάγραμμο, ανάμεσα σε αυτά και ένα της συζύγου του Σιμόν Σινιορέ.
Επίσης, τραγούδια από ταινίες που γύρισε στο Hollywood, δίπλα στην Μέριλιν Μονρόε και την Μπάρμπρα Στράισαντ. Και φυσικά μουσική από ταινίες που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, «Ζ» , «Ζαν ντε Φλορέτ» κ.ά.
Παρουσίαση: Γιάννης Πετρίδης
Συνεργάτης: Δημήτρης Ζουγρής.