ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Έπεσε «μαύρο» στον ΣΚΑΪ - Μη λέτε «Μητσοτάκης», πείτε «ο πρωθυπουργός»


Eνα απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον κορωνοϊό και τις πολιτικές ευθύνες του πρωθυπουργού στη διαχείριση της πανδημίας,  σχολιάστηκε σκωπτικά από τους συμμετέχοντες.. στο πρωϊνό πάνελ του ΣΚΑΙ.
Με το που είπε «Μητσοτάκης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, έσβησαν τα φώτα στο στούντιο έπεσε «μαύρο». Το περιστατικό σχολιάστηκε με χιούμορ, ενώ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου, παρότρυνε τους καλεσμένους να αποφεύγουν τη λέξη Μητσοτάκης, «πείτε ο πρωθυπουργός» ανέφερε χαριτολογώντας.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΚΙΝΑΛ που ήταν και το μόνο τηλεπαράθυρο» που έμεινε με φωτισμένο, συμπέρανε ότι ο συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ και Μητσοτάκης δεν είναι καλός, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, περιέγραψε το συμβάν ως «γουρλίδικο».
Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Κώστα Ζαχαριάδη να δηλώνει με χιούμορ «δε θα ξαναπώ αυτή τη λέξη που λέω, για να μην έχουμε καμία επιδρομή από ακρίδες».