ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Με φόντο τον Κυριάκο...


Θα το γράψω απ’ την αρχή, για να το βγάλω από μέσα μου:
Εκπομπή που δεν ξεχνάει το ζωάκι της, κερδίζει από εμένα πολλούς πόντους. Και το Ράδιο Αρβύλα.. δεν την ξέχασε τη Σαρδέλα, τη σκυλίτσα σήμα κατατεθέν του προγράμματος επί σειρά ετών. Τη θυμηθήκανε στην εισαγωγή και χίλια μπράβο τους στέλνω!
Πάμε όμως και στα υπόλοιπα, γιατί έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε. Τα καλά νέα είναι ότι οι Αρβύλες δεν βάλανε νερό στο κρασί τους και δεν χαρίστηκαν στην κυβέρνηση. Από την εισαγωγή κιόλας έπεσε λεπίδι με στίχους κάτι παραπάνω από τσουχτερούς, όπως:
Σα να είμαστε σε θρίλερ
και υπάρχει σίριαλ κίλερ
τη χώρα κυβερνάει

Με φόντο Κυριάκο Μητσοτάκη, παρακαλώ!
Περιλάβανε και τον Μπακογιάννη, ρίξανε μπηχτές σε Πορτοσάλτε και Σία, αφήσανε κάτι άσχετα υπονοούμενα για Τσίπρα («πετάει αετό») και Κουτσούμπα («έχει ρεπό»), ολοκληρώσανε και μπήκανε ύστερα στο ψητό. Στα βιντεάκια δηλαδή, στις παρλάτες, στο κρύο ανέκδοτο κλπ. κλπ. κλπ.
Κορυφαίο όλων; Το βιντεάκι με Άδωνι Γεωργιάδη που δεν αφήνει με τίποτα τον Ηλιόπουλο να μιλήσει και χώνει και ξαναχώνει και ματαξαναχώνει και όλο κοκκινίζει, όλο φορτώνει, όλο βράζει, ώσπου στο τέλος κάνει μπαμ και εκρήγνυται. Κορυφαία στιγμή αναμφιβόλως και πάνω απ’ όλα αβίαστη.
Ενώ η εμμονή, ας πούμε, με τις χαζομαρίτσες του GNTM έμοιαζε κάπως τραβηγμένη απ’ τα μαλλιά και αμήχανη. Το ίδιος αμήχανη με την τετράδα των παρουσιαστών, που ακόμη δεν έχουν βρει τη συνοχή τους και τη φόρμα τους και μοιάζουν κάπως σκουριασμένοι από την πολύμηνη αποχή. Δεν θα είναι, πάντως, και τόσο δύσκολο να δεθούν, τόσα χρόνια μαζί κι αν έχει ψήσει ο φούρνος καρβέλια!
Με δυο λόγια; Με δυο λόγια, το σταυρό μας κάνουμε που επιτέλους ξαναγύρισε η σάτιρα σε αυτό το παγωμένο πράγμα που ονομάζεται ελληνική τηλεόραση. Κι αν συνεχίσουν έτσι οι Αρβύλες, θα το μαζέψουν πάλι όλο το χαρτί.

Χρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ / newpost