ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Tρεις πρόεδροι για τον Παύλο Τσίμα...


Η πανδημία μας οδήγησε ταχύτερα σε μία νέα ψηφιακή εποχή αλλάζοντας τα δεδομένα και τους όρους στους περισσότερους τομείς της ζωής μας. Η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και ο.. σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας σε αυτήν παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από τα τρία νέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής Synthesis με τον Παύλο Τσίμα.
Σε αυτά τα τρία επεισόδια της συμπαραγωγής του ΣΚΑΪ και της Microsoft, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας συναντά κορυφαίους στοχαστές επιστήμονες, πολιτικούς και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας ένα γόνιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον σε αυτή τη νέα ψηφιακή εποχή.
Το δεύτερο επεισόδιο προβάλλεται αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 00.30. Πώς η ενδυνάμωση δεξιοτήτων κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ποιες είναι οι δεξιότητες που απαιτεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον;
Σημαντικές απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα δίνουν στον Παύλο Τσίμα ο Πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου.
Επιπλέον, η Άννα Διαμαντοπούλου και η Έφη Αχτσιόγλου μας μιλούν για τις προκλήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.