ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

O Κωστόπουλος βλέπει κόσμο για το Nitro


Tο Nitro επιστρέφει. Και μαζί με το περιοδικό που έγραψε ιστορία (θετική ή αρνητική, όπως θέλετε πάρτε το…) στις δεκαετίες των νάιντις και των ζίροους, επιστρέφει και ο θρυλικός.. εκδότης του Πέτρος Κωστόπουλος που ήδη βλέπει κόσμο για να στελεχώσει το όλο εγχείρημα. Αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς και που θα ενεργοποιηθεί ο γερόλυκος του λάιφσταϊλ. Αν θα επιστρέψει δηλαδή μόνο στο ίντερνετ ή μόνο στα περίπτερα ή θα έχει ταυτόχρονα έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, αλλά η απόφαση πάρθηκε και ο κύβος ερρίφθη.
Για το όλο πρότζεκτ έγραφε ο Χρήστος Ξανθάκης, στα τέλη Απριλίου, στο medioΠΙΛΑΦΟ στο Newpost:
ενικώς η όλη προσπάθεια μοιάζει κάπως ομιχλώδης, μιας και υποτίθεται ότι φορτσάρει από τις αρχές του έτους με προοπτική να δουν συντόμως το φως της ημέρας οι ελληνικές εκδοχές του Entertainment Weekly (η νυν Βίβλος της ποπ κουλτούρας στις Ηνωμένες Πολιτείες) και του Rolling Stone (η πάλαι ποτέ Βίβλος της ροκ κουλτούρας στις Ηνωμένες Πολιτείες), αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο mondus operandi για την όλη ιστορία και όλο και κάτι σκαλώνει στη διαδρομή. 
Αναζητούνται, ωστόσο, λύσεις και συνεργάτες και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών εβδομάδων να δούμε κάποια πρώτα δείγματα και κάποιες πρώτες ιδέες. Τα λεφτά, πάντως, δεν λείπουν από την προσπάθεια, μιας και ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης μοιάζει να την υποστηρίζει ανοιχτά. Στο όνομα του υιού του άλλωστε είναι και οι εταιρείες.
Και ποιοι βγαίνουν μπροστά για να πάει μπροστά η υπόθεση; Για την ώρα ακούγονται τα ονόματα ενός θεατράνθρωπου που κατέχει από παραγωγές υψηλής πνοής και ενός πρώην στελέχους στα περιοδικά του ΔΟΛ, που έχει το know how των εντύπων. Βάλτε και ένα ονομαστό μέλος της ελληνικής ροκ κοινότητας που το συζητάει το θέμα και δένει το γλυκό. Για την ώρα τουλάχιστον, μιας οι διαθέσεις του Βίκτωρα Ρέστη καμιά φορά αλλάζουν απότομα και απρόβλεπτα…"