ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

H «Madame Ginger» έρχεται στο OPEN


Τη Μαριλού Παντάκη -ή αλλιώς τη Madame Ginger- τη γνωρίσαμε μέσα από το blog της madame ginger.com, -το food blog με την μεγαλύτερη απήχηση και επιδραστικότητα στο ελληνικό internet-,.. από το κανάλι της στο Youtube και στο Instagram εκεί όπου μαγειρεύει για τα «gingerάκια» της εύκολες, γρήγορες, πολύ νόστιμες, vegetarian & vegan συνταγές. Στο OPEN θα μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, με απλά υλικά, προτείνοντας μια εντελώς νέα green φιλοσοφία που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.
Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Το αγαπημένο «φαγητό της γιαγιάς» μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το νέο υγιεινό comfort food. Μουσακάς με μπεσαμέλ ολικής άλεσης και κιμά μελιτζάνας ή αφράτα φουρνιστά κεφτεδάκια από όσπρια, θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους χορτοφάγους αλλά και όλους όσοι θέλουν μια διαφορετική, πιο green εναλλακτική. «Πειραγμένες» αλμυρές και γλυκές παρασκευές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις.
Η «Madame Ginger» καθημερινά θα δίνει επίσης χρήσιμα green tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πώς μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού, να αξιοποιήσουμε το φαγητό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα ή να φτιάξουμε μπισκότα για το κατοικίδιο μας με τρία μόνο υλικά; Πώς μπορούμε να φτιάξουμε δικά μας καθαριστικά με φυσικά υλικά ή ακόμα πώς μπορούμε να έχουμε τον δικό μας μικρό κήπο με τα μυρωδικά μας.
Πρεμιέρα για τη «Madame Ginger» τη νέα καθημερινή μαγειρική εκπομπή του OPEN, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 15.15, με νόστιμες, πρωτότυπες, υγιεινές και green συνταγές.







to