ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Η πολιτευτής της ΝΔ μπλέχτηκε στις… τρίχες της


Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ανάρτηση της πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Λατινοπούλου, αναφορικά με την εμφάνιση ανδρών και γυναικών, η οποία.. σχολίαζε ιδιαίτερα επικριτικά το πόσο σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια γυναικών, τονίζοντας μάλιστα πως συμπεριφορές σαν κι αυτή… απειλούν την «κοσμοθεωρία και την κοινωνία» μας.
«Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν» έγραψε η Λατινοπούλου στα σόσιαλ μίντια και προκάλεσε θύελλα.
Η πολιτευτής της ΝΔ θέλοντας προφανώς να γίνει viral μπλέχτηκε στις «τρίχες» της και έγινε ο περίγελος στα social media ενώ γνωστές εταιρείες όπως η Dove και η Veet με ανάρτησή τους στα social media «αδειάζουν» την κυρία Λατινοπούλου που χαρακτήρισε «αποκρουστικές» τις γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα.
Από την πλευρά της η influencer Μαίρη Συνατσάκη αναφέρει πως δεν θα πρέπει να αναπαράγεται ένα βίντεο σαν αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου.
«Μου το έχετε στείλει άπειροι το βίντεο της κυρίας που γίνεται έξαλλη με τις τρίχες άλλων γυναικών. Δεν το ποστάρω και δεν βάζω το λινκ, γιατί εγώ προσωπικά δεν θέλω να αναπαράγω τέτοιου είδους σκοταδιστικές απόψεις. Πιστεύω ότι ήθελε να γίνει viral. Πιστεύω ότι τα εννοεί, αλλά θεωρώ πως ήθελε έξτρα προσοχή. Προτείνω να μην της τη χαρίσουμε» γράφει η Μ. Συνατσάκη σε ένα από τα insta story που ανήρτησε για το θέμα.
Δείτε το επίμαχο βίντεο της Λατινοπούλου: