ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Αύξησε τη συμμετοχή του στο «Θέμα FM» ο Διονύσης Παναγιωτάκης


Συνεχίζονται οι διεργασίες για την επόμενη μέρα του ραδιοσταθμού «Θέμα FM» στους 104,6. Ιδιοκτήτης του μισού ραδιοσταθμού «Θέμα FM» στους 104.6, πλέον, ο γνωστός επιχειρηματίας..και καναλάρχης Διονύσης Παναγιωτάκης καθώς λίγες μόνο ώρες πριν το Θέμα FM «κατεβάσει ρολά», ο Παναγιώτης Κωστάκης συμφώνησε με τον Παναγιωτάκη για την μεταβίβαση του μεριδίου του, στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη συχνότητα.
Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Kiss 92.9 πούλησε το 25% που κατείχε στην «Νέο Ραδιόφωνο των Δημοσιογράφων Ε.Π.Ε.», στην εταιρεία «Sport TV - Ραδιοτηλεοπτική Προβολή Α.Ε.» που λειτουργεί το Action24, με αντίτιμο 300 χιλιάδες ευρώ.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι, πλέον, ο κάτοχος του 50% του ραδιοσταθμού, ενώ το υπόλοιπο μερίδιο που ανήκει στο Πρώτο Θέμα, θα μεταβιβαστεί εκτός απροόπτου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Παναγιώτης Κωστάκης ολοκλήρωσε, έτσι, την απεμπλοκή του από τη συχνότητα, παρόλα αυτά είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο νέος ιδιοκτήτης (και) του Atlantis 105.2.

- από το e-tetradio