ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Βέλγιο - Eλλάδα ζωντανά στο Open


H Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.
Το δυνατό παιχνίδι της Ελλάδας με το πανίσχυρο Βέλγιο παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για.. την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, αύριο, Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, στις 21:45.
Η εθνική μας ομάδα διατηρεί ανάμεικτα συναισθήματα από την μέχρι τώρα πορεία της στα European Qualifiers, καθώς τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πανίσχυρης Ισπανίας, διαδέχθηκε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Γεωργία. Ενόψει της κρίσιμης διπλής αγωνιστικής του Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα που φιγουράρει στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ΦΙΦΑ, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Βελγίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο τη Ρωσία.
Αύριο, Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της ανανεωμένης και φιλόδοξης Εθνικής με αντίπαλο το Βέλγιο των υψηλών προσδοκιών, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απευθείας σύνδεση με τις Βρυξέλλες.
Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 21:45 η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.