ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Μουσικομαχίες στην ΕΡΑσπορ με Ανδρεάτο και Ψαραδέλλη


Για πρώτη φορά η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101.8, «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Τάσος Επιτρόπου (φωτο), επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ψυχαγωγία μας..Για πρώτη φορά δύο καλλιτέχνες θα… μονομαχήσουν μουσικά, παρουσιάζοντας δικές τους -και όχι μόνο- επιτυχίες.
Τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, στις 10 το βράδυ, ο ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος με το μπουζούκι του και ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης με την κιθάρα του αποχαιρετούν την άνοιξη και θα μας λένε «καλώς να ’ρθεις καλοκαίρι».
Δύο φίλοι, που η συνεργασία τους μέσα στον χρόνο έχει επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με σημαντικά τραγούδια.
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν η ηθοποιός Ελένη Καρακάση («Άγριες μέλισσες») και ο τραγουδοποιός, μέλος του συγκροτήματος «Εκείνος & Εκείνος», Νίκος Καλλίνης.
Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101.8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00 – 24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές, έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!
Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Επιμέλεια-παρουσίαση: Τάσος Επιτρόπου.