ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Οι δύο πρώην και το διαδίκτυο που τους χωράει όλους


Ε καλά! Δεν έχει ιερό και όσιο όμως! Δεν φτάνει που μιλάει υπέρ του εργάτη (λες και δεν ξέρει ο Χατζηδάκης, ο σούπερμαν, ο «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!»), δεν φτάνει που κόπτεται για κάτι.. παλιατζούρες στη Θεσσαλονίκη (λες και δεν ξέρει ο Καραμανλής του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως) και για κάτι άλλα ερείπια σε κάτι ιερούς, και καλά, βράχους (λες και δεν ξέρει η Μενδώνη και ο Κορρές, που στο κάτω κάτω τους ανήκουν και τα ιερά και τα βράχια -και οι νταμαρόπετρες μη σου πω!), δεν φτάνει που δεν έχει σχεδόν κανένα μέσο ενημέρωσης με το μέρος του (λες και δεν ξέρουν οι Παπαχελάδες και οι Πρετεντέρηδες ή ο μέγας ΣΚΑΪ - οι επιτομές της αντικειμενικής δημοσιογραφίας!), τα βάζει και με τον πρωθυπουργό τώρα!
Πήγε ο Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός (με έμφαση στο «πρώην») σε μια διαδικτυακή εκπομπή που ξεκίνησε η Τρέμη, πρώην κι αυτή παρουσιάστρια ειδήσεων. Εντάξει, δεν βγαίνει στο ΤV η Ολγα πλέον, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γενικώς. Το διαδίκτυο όλους τους χωράει: και όσους και όσους δεν. Βγήκε λοιπόν εκεί ο πρώην, τον καλωσορίζει η άλλη πρώην και τι της λέει; «Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως»... Αμα σε λέω, πάει γυρεύοντας. Βρε ένα ντου να κάμει ο Κυριάκος στην Κουμουνδούρου, σεισμός τοπικά θα γένει και θα ψάχνεστε!