ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Η ΕΡΤ3 στα γήπεδα του Roland Garros με καθημερινές μεταδόσεις


Το ιστορικό τουρνουά τένις Roland Garros, το δεύτερο από τα τέσσερα ετήσια Grand Slam, βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΕΡΤ σάς μεταφέρει στα χωμάτινα γήπεδα της γαλλικής πρωτεύουσας για να.. παρακολουθήσετε τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος σε συναρπαστικές μονομαχίες, που έχουν φέρει ήδη πολλές εκπλήξεις.
Μέχρι την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, η ΕΡΤ3 και τα αθλητικά κανάλια ΕΡΤ SPORTS της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, μεταδίδουν καθημερινά σε απευθείας σύνδεση τους αγώνες της 125ης διοργάνωσης του Roland Garros, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους του τένις.
Το ελληνικό ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι στα ύψη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, συνεχίζει την πορεία του σε έναν θεσμό όπου πέρυσι έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό! Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στη 18η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο νικώντας την Καταρίνα Ζαβάτσκα, και ετοιμάζεται να αναμετρηθεί σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 αργά το μεσημέρι με την Τζασμίνε Παολίνι.
Η ΕΡΤ3 έχει καθημερινά ραντεβού με το Roland Garros στις 20:00, μεταδίδοντας ζωντανά τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας μέχρι τη λήξη της τελευταίας αναμέτρησης. Οι αγώνες των Ελλήνων πρωταθλητών Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη μεταδίδονται πάντα απευθείας, ανεξάρτητα από την ώρα έναρξης και τη διάρκειά τους.
Παράλληλα, τα αθλητικά κανάλια ΕΡΤ SPORTS της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, μεταδίδουν τη δράση από τα τρία κεντρικά γήπεδα της διοργάνωσης (Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen και Simonne Mathieu), με καθημερινές συνδέσεις από το μεσημέρι μέχρι τη λήξη των αγώνων.