ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ειρωνεία για Πρετεντέρη...


Το κλείσιμο του ραδιοσταθμού του Πρώτου Θέματος είναι ακόμα ένα επαγγελματικό πλήγμα για τον κλάδο των δημοσιογράφων και των τεχνικών. Χάνονται θέσεις εργασίας και σιωπούν στα ερτζιανά.. κάποιες φωνές, ανάμεσα στις οποίες και εκείνη του Γιάννη Πρετεντέρη.
Αυτή η ραδιοφωνική απουσία όμως έδωσε αφορμή για ειρωνική ανάρτηση του newsbreak.gr με τίτλο «Φτωχότερα τα ερτζιανά από την απώλεια της φωνής του Γιάννη Πρετεντέρη» και υπότιτλο «Αγωνία για το αν θα τον ακούσουμε ξανά μετά το κλείσιμο του ραδιοφώνου του "Θέματος"».Στο κείμενο, πάντως, δεν γίνεται καμιά αναφορά στον δημοσιογράφο, αλλά αναγράφεται μόνο η πληροφορία τής διακοπής λειτουργίας του σταθμού.
Αναφέρεται συγκεκριμένα: «Κατεβάζει τα μικρόφωνα (λειτουργούσε από τον Νοέμβριο του 2017) ο ραδιοφωνικός σταθμός του Πρώτου Θέματος (104,6) αφού το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία και οι -λιγοστοί πια- ακροατές των ενημερωτικών σταθμών δεν το εμπιστεύθηκαν ποτέ. Αυτή η βασισμένη κυρίως στους δημοσιογράφους της εφημερίδας που δεν είχαν ραδιοφωνική εμπειρία, ήταν η δεύτερη προσπάθεια του Πρώτου Θέματος στα ερτζιανά, μετά τον Θέμα 98.9».
- από το harddog