ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

MasterChef με δοκιμασίες επιπέδου Michelin: Tα στοιχήματα για τον τελικό


Να δίνουμε και κάνα φράγκο παιδιά, όχι μόνο να το παρακολουθούμε με μανία το MasterChef!
Ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει αποδώσει για πρόσωπα και καταστάσεις του τελικού,.. που σας παρουσιάζουμε πιο κάτω. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι, βάλτε τα λεφτά εκεί που είναι το στόμα σας!
Το νούμερο ένα φαβορί για τη νίκη και το έπαθλο των 50.000 ευρώ ήταν παραμένει η Μαργαρίτα που τώρα κατέβηκε στο 1.55 από το 2.75 που βρισκόταν προ ημερών. Από την άλλη πλευρά ο Διονύσης τσίμπησε κι αυτός καθώς τον βλέπουμε να προσφέρεται στο 2.50 με σαφή την υποχώρησή του από το 4.50.
Οι στοιχηματικές δεν έμειναν μόνο στο αποτέλεσμα του τελικού, καθώς έδωσαν αποδόσεις και για τις παραφυάδες του. Στο 3.50 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να βαθμολογηθεί η Μαργαρίτα μόνο με 10άρια σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού. Η αντίστοιχη απόδοση του Διονύση είναι το μάλλον χορταστικό 6.00. Πιθανότερη εξέλιξη, σε απόδοση 1.65, θεωρείται να μην πάρει κάποιος από τους δύο φιναλίστ το πολυπόθητο δεκάρι.
Πέφτει τρέξιμο επίσης, μιας και οι δοκιμασίες είναι επιπέδου Michelin, άρα δεν αποκλείεται είτε ο Διονύσης είτε η Μαργαρίτα να μην καταφέρουν να παρουσιάσουν πιάτο σε κάποια δοκιμασία. Στο 8.00 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο για τον Διονύση, στο 9.00 για τη Μαργαρίτα, στο 1.20 να είναι και οι δύο παίκτες τυπικοί και εντός χρόνου.
Θα κερδίσει κάποιος από τους δύο όλες τις δοκιμασίες; Μάλλον δύσκολο, οπότε στο 1.80 βρίσκουμε το να μην πετύχει απόλυτο σκορ κανείς. Στο 2.75 εμφανίζεται να κάνει το απόλυτο η Μαργαρίτα, στο 7.50 ο Διονύσης.
Στο παιχνίδι, βέβαια, δεν συμμετέχουν μόνο οι παίκτες, συμμετέχουν και οι κριτές. Ποιος εξ αυτών θα δώσει την υψηλότερη βαθμολογία; Πρώτο φαβορί ο θείος Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο 3.00, ακολουθεί ο Πάνος Ιωαννίδης στο 3.50 και πάνω από όλους βρίσκεται, στο 5.00, ο Σωτήρης Κοντιζάς. Τέλος, στο 4.00 εμφανίζεται η απόδοση να δώσει την υψηλότερη βαθμολογία ο καλεσμένος σεφ.

Χρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ, newpost