ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ενδεια (σοβαρών) στελεχών


Το επισημαίνει και η «Καθημερινή» στη στήλη Θεωρείο: Η «γαλάζια» παράταξη έχει πρόβλημα σοβαρών στελεχών στις μικρότερες ηλικίες. Συγκεκριμένα η στήλη "Θεωρείο" με αφορμή..τις... τρίχες της Λατινοπούλου αναφέρει:
"Οι δεξιοί ενοχλούνται με τους πασοκογενείς, αλλά πρέπει να δουν και τη δική τους καμπούρα. Το viral βίντεο της 30χρονης πολιτεύτριας της Ν.Δ. που ασχολήθηκε με τις γυναικείες τρίχες και την… κυτταρίτιδα, ανέδειξε για μία ακόμη φορά πως η «γαλάζια» παράταξη έχει πρόβλημα σοβαρών στελεχών στις μικρότερες ηλικίες. Για την ίδια, πάντως, την πολιτεύτρια δεν νομίζω πως η αρνητική δημοσιότητα αποτελεί πρόβλημα, καθώς για να εκλεγεί κάποιος βουλευτής το πρώτο που χρειάζεται είναι η αναγνωρισιμότητα, η οποία επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: ή με πολλή δουλειά ή με παραληρήματα εκτός τόπου και χρόνου. Ο καθένας επιλέγει την πορεία του".
Πάντως το "Θεωρείο" επανήλθε σήμερα γράφοντας για την έλλειψη «πάγκου" στη ΝΔ:
"Συχνά-πυκνά λέγεται –και η στήλη το έχει γράψει– πως η Ν.Δ. στερείται «πάγκου»· δηλαδή καλών στελεχών, πλην των υπουργών, που μπορούν να σταθούν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Βλέποντας χθες το πρωί στον ΣΚΑΪ τον Αγγελο Τσιγκρή, βουλευτή Αχαΐας, να μιλάει για το οργανωμένο έγκλημα, διαπίστωσα πως υπάρχουν εξαιρέσεις. Σεμνός, συγκροτημένος, γνώστης του αντικειμένου για το οποίο μιλούσε και, κυρίως, χωρίς ακρότητες και κομματικές παρωπίδες, έδειξε πως η Ν.Δ. δεν είναι τόσο γυμνή στελεχιακά όσο υποστηρίζουν κάποιοι".
* H φωτογραφία από το fb της Αφροδίτης Λατινοπούλου