ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ο Κανάκης ραδιοπειρατής


Ιεροκλής και Αντώνης μιλάνε για όλα στο OPEN και ο Αντώνης γνωρίζει τελικά τον αρχηγό, τον εγκέφαλο πίσω απ’όλα, την μοναδική «ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ». Η συζήτηση πιάνει το νήμα από την..αρχή και ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για τα πρώτα του βήματα και τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε φτιάξει στο μπάνιο του σπιτιού του, αλλά και για το Κομφούζιο, τους Αμάν και τους Ράδιο Αρβύλα. Φυσικά η κουβέντα έρχεται στους αγαπημένους συνεργάτες του και την οικογενειακή πια σχέση που έχουν αναπτύξει μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα ο Αντώνης μιλάει για την ουσία της εκπομπής και για το αν η σάτιρα έχει ή πρέπει να έχει όρια. Τέλος, μιλάει για την παιδική του ηλικία και τους γονείς του, αλλά και για το πως είναι αυτός ως πατέρας.
Στο τέλος, ο Αντώνης και η γιαγιά παραδέχονται την αμοιβαία έλξη τους και την ιδιαίτερη χημεία τους και καταλήγουν να χορεύουν μαζί σε έναν ανεπανάληπτο αισθησιακό χορό με απρόσμενη κατάληξη.
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 23:15 ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, και συναντά τον Αντώνη Κανάκη, στο στούντιο των Ράδιο Αρβύλα, για μία εντελώς ανατρεπτική συνέντευξη.