ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τι φοράει ο παρουσιαστής ειδήσεων κάτω από το γραφείο;


Έχει συμβεί στην ελληνική τηλεόραση. Οι τηλεθεατές αναρωτιούνται τι φοράνε οι παρουσιαστές των ειδήσεων από τη μέση και κάτω. Συνήθως δεν το μαθαίνουμε. Ένας παρουσιαστής του..
BBC όμως ήταν άτυχος.
Ένα πλαϊνό πλάνο της κάμερας του BBC που κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα «αποκάλυψε» τι έκρυβε κάτω από το γραφείο ο παρουσιαστής ειδήσεων Σον Λέι.
Στο κλιπ που έγινε viral o 51χρονος εμφανίζεται να εκφωνεί ένα σοβαρό δελτίο ειδήσεων για τους ταξιδιωτικούς κανόνες που ισχύουν στη Βρετανία και τις πολιτικές αναταραχές στο Ισραήλ.
Η εμφάνισή του πάνω από το γραφείο είναι – ως συνήθως – άκρως επαγγελματική, με σακάκι και γραβάτα.
Όπως αποκάλυψε όμως η κάμερα που τράβηξε τον Λέι από το πλάι στο ξεκίνημα του δελτίου, ο παρουσιαστής εκφώνησε την περασμένη Τετάρτη τις ειδήσεις φορώντας βερμούδα και casual μοκασίνι, αναζητώντας προφανώς λίγη δροσιά στον χώρο εργασία του.
Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού η συγκεκριμένη μέρα ήταν η πιο ζεστή της φετινής χρονιάς στη Βρετανία. Το στοιχείο όμως που έκανε κάποιους θεατές να απορήσουν ήταν γιατί η κάμερα αποκάλυψε την παράξενη αμφίεση, αφού αυτό θα μπορούσε εύκολα να είχε αποφευχθεί.
Ο Λέι ανήκει στην ομάδα του BBC από το 1990, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με την Daily Mail, η κάμερα είχε «ξανατσακώσει» τον έμπειρο παρουσιαστή με βερμούδα τον περασμένο Απρίλιο, όταν κάθισε σταυροπόδι και αποκάλυψε το γυμνό του πόδι.
- από topontiki.gr