ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Καρανίκας επικρίνει Καμπουράκη

...και τον συγκρίνει με τον Χατζηνικολάου

Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση στο fb του Νίκου Καρανίκα, πρώην συμβούλου στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σχολιάζει και επικρίνει τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.
Επειδή δεν παρακολουθούμε στο facebook -και γενικώς- ούτε τον ένα ούτε τον άλλο (την ανάρτηση Καρανίκα μάς την έστειλε φίλος αναγνώστης) δεν μπορούμε να εικάσουμε με ποια αφορμή ο Ν. Καρανίκας ανήρτησε το..
μακροσκελές κείμενό του με τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του για τον Δ. Καμπουράκη.
Ο πρώην σύμβουλος χαρακτηρίζει τον Καμπουράκη ως «Jukebox δημοσιογράφο» και αναφέρεται απαξιωτικά σε αυτόν ενώ τον συγκρίνει και με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Επ΄αυτού και μεταξύ πάρα πολλών άλλων, γράφει ο Ν. Καρανίκας:
(...) Δεν είναι Νίκος Χατζηνικολάου, να προσέχει τι λέει, να μιλάει με τον εκάστοτε αρχηγό του αντίπαλου ρεύματος και συγκεκριμένα με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν έχει ψυχραιμία, δεν έχει γνώσεις, δεν έχει αυτονομία όπως ο Ν.Χ και γι' αυτό μάλλον τον ζηλεύει γιατί δεν καταξιώθηκε για την σχέση του με τους αντιπάλους του. (...).