ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Κυρία υπουργός

Την πολυβραβευμένη αμερικανική σειρά «Madam Secretary- Η κυρία υπουργός» που θα μεταδοθεί για πρώτη φορά δωρεάν στην Ελλάδα, εξασφάλισε η ΕΡΤ1, η οποία από την προσεχή Δευτέρα αναδιαμορφώνει πλήρως το βραδινό της πρόγραμμα προσαρμόζοντάς το στην ανάγκη των τηλεθεατών για περισσότερη ψυχαγωγία μετά την εποχή του «μένουμε σπίτι».
H νέα ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ1 θα αρχίζει κάθε βράδυ στις.. 20:30, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και η σειρά που φιλοδοξεί να γίνει η νέα συνήθεια των τηλεθεατών θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές στις ΗΠΑ, καθώς αποκαλύπτει τα άδυτα του Λευκού Οίκου με πρωταγωνίστρια τη δαιμόνια υπουργό Εξωτερικών Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ που την υποδύεται η βραβευμένη Τία Λεόνι.
Η σκηνοθεσία είναι της Μπάρμπαρα Χολ και η παραγωγή του μοναδικού ΜόργκανΦρίμαν, ενώ στους έξι κύκλους της σειράς που θα μεταδίδεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή μετέχουν μερικά από τα πιο «βαριά» ονόματα του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων οι Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ και Ερικ Μπέργκεν.
Οι εκπλήξεις, όμως, που επιφυλάσσει η ΕΡΤ δεν περιορίζονται μόνο στην «Κυρία Υπουργό», καθώς η ΕΡΤ1 μετά από καιρό προγραμματίζει στο prime time της και ξένες ταινίες εκτός από ελληνικές. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 θα μεταδίδονται βραβευμένες ταινίες με κορυφαίους ηθοποιούς από τον διεθνή κινηματογράφο, αρχίζοντας αυτήν την εβδομάδα με το «Όσο είμαστε νέοι» (While we are young) με τους Ben Stiller, Naomi Watts και Adam Driver και το «Δρόμο του χρήματος» (Margin Call) με τους Kevin Spacey, Zachary Quinto και Stanley Tucci. Αντίστοιχα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει αγαπημένες ταινίες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ κάθε Κυριακή στις 21:30 ο καλοκαιρινός προγραμματισμός προβλέπει μια αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.
Τέλος από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει με νέα επεισόδια και η επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» που θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 23:15, ενώ η ενημερωτική εκπομπή «10» μεταφέρεται πλέον αμέσως μετά την ψυχαγωγική ζώνη και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 23:00 και κάθε Τρίτη καιΤετάρτη στις 00:15.
Υπογραμμίζεται τέλος ότι τόσο η νέα σειρά «Madam Secretary», όσο και οι ξένες ταινίες που προγραμματίζει η ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν αμέσως μετά τη μετάδοσή τους και στη νέα υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ (γνωστή προσωρινά και ως EΡΤFLIX), προκειμένου οι τηλεθεατές να μπορούν να τις παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν, αν τυχόν δεν τις προλάβουν on air.