ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Βγαίνουμε από το σπίτι - ανοίγουν τα σχολεία

Στη δεύτερη φάση του σχεδίου της κυβέρνησης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, εντάσσονται και τα μέτρα για τη λειτουργία των σχολείων. Τα μέτρα αυτά θα συζητήσουν με τους καλεσμένους τους απόψε στις 17:45 στο OPEN ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Βγαίνουμε από το σπίτι-Ανοίγουν τα σχολεία».
Όλο το σχέδιο για την επιστροφή Λυκείου και Γυμνασίου στις ..
τάξεις και τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ποιοι μαθητές θα συνεχίσουν την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία. Το στρατηγικό πλάνο από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα από τον Σωτήρη Τσίοδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά για το πώς θα γίνονται τα μαθήματα, ποιοι θα είναι οι κανόνες για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, καθώς και οδηγίες για τη χρήση μάσκας.
Στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Βγαίνουμε από το σπίτι-Ανοίγουν τα σχολεία» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, απόψε στις 17:45 στο OPEN.