ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η Χορωδία της ΕΡΤ στο Ασκληπιείο Βούλας

Τα Μουσικά Σύνολα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στέκονται δίπλα στους γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν ακούραστα τη μάχη κατά της πανδημίας.
Μετά την μουσικές παραστάσεις που δόθηκαν πρόσφατα στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικόν, σειρά έχει το Ασκληπιείο Βούλας. Σήμερα (2/5) στις 18:30, η Χορωδία της ΕΡΤ, παρουσίασε..
ένα μουσικό δρώμενο στον υπαίθριο χώρο του Ασκληπιείου.
Υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη και με τη συνοδεία του Θάνου Μαργέτη στο πιάνο, η Χορωδία της ΕΡΤ θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Τάσου Παππά και Γιάννη Κωνσταντινίδη, ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια σε χορωδιακή επεξεργασία Άλκη Μπαλτά, καθώς και χορωδιακά θρησκευτικά τραγούδια (Spirituals), καλύπτοντας ένα ευρύ ρεπερτόριο, που ξεκινά από το παραδοσιακό τραγούδι και φτάνει μέχρι την δυτική θρησκευτική μουσική.
Στο σχήμα συμμετέχουν οι χορωδοί Σταυρούλα Γιαννακοπούλου, Μαρία Ζαβίτσα, Σοφία Λεκατσά, Λη Χιαν Οκ, Έλλη Μουχτάρη (σοπράνο), Κλεονίκη Δεμίρη, Σοφία Πετρίδη, Αντωνία Τζίτζικα, Κυριακή Τροχάνη (άλτο), Κώστας Ζαμπούνης, Γιώργος Κυριαζής, Γιάννης Φίνας, Παναγιώτης Φίνας (τενόροι) Παναγιώτης Ζαβίτσας, Σέργιος Βούδρης (μπάσοι) και σε έκτακτη συμμετοχή ο ηθοποιός Νίκος Ζιάζιαρης.