ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Θύμωσε η Γιάννα και “μπλοκάρει” στο twitter…

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εκφράζει θυμό μετά τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε από χρήστες του twitter, με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις της για τον σεβασμό στην διαφορετικότητα (ακόμα και των θρησκειών) και την κριτική της στον λαϊκισμό ορισμένων.
Αν και “νέα” στον χώρο των social media η επικεφαλής του “Ελλάδα 2021” δεν κρύβει την..
δυσφορία της για τις χυδαίες επιθέσεις και προαναγγέλλει πως εφεξής θα “μπλοκάρει” όσους παραβιάζουν τον ψηφιακό της χώρο με “επιδείξεις αθλιότητας”.
“Το δικαίωμα στη διαφωνία και στην κριτική, είναι αναφαίρετο, ακόμα και όταν αυτές διατυπώνονται σε υψηλούς τόνους. Το ίδιο όμως, ισχύει και για το δικαίωμα στη νηφάλια συζήτηση, χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ad hominem επιθέσεις. Το κατακτήσαμε όλοι όσοι, στην Ελλάδα, έχουμε ενστερνιστεί τη μακραίωνη παράδοση, για την οποία είμαστε περήφανοι. Όποιος, λοιπόν, το παραβιάζει, θα αποκλείεται από τον ψηφιακό μου χώρο. Το να απομακρύνεις το τοξικό, συνιστά εμπλουτισμό και όχι λογοκρισία. GA”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
- δείτε περισσότερα στο libre ΕΔΩ