ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο Αδωνις, η «γερή πένα» της Ακρίτα και το «άθλιο τηλεπαιχνίδι» με τη Μανωλίδου

Ενα ψεύτικο tweet της Ευγενίας Μανωλίδου, συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την Έλενα Ακρίτα να πέφτει και εκείνη θύμα της «τρολιάς». Η δημοσιογράφος κατέβασε γρήγορα την ανάρτησή της που σχολίαζε το υποτιθέμενο tweet της Μανωλίδου ενώ αργότερα ζήτησε συγγνώμη λέγοντας «την πάτησα το παραδέχομαι, στο μέλλον..
θα είμαι πιο προσεχτική, αλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία».
Μετά από αυτό όμως η Ελενα Ακρίτα μοιράστηκε την «ταπεινή» της γνώμη για το πρόσωπο της Μανωλίδου σχετικά με την παρουσίαση του «πιο αθλιου παιχνιδιού στην ιστορία της τηλεόρασης» (Η Στιγμή της Αλήθειας) που επέφερε πλήθος προστίμων στον ΑΝΤ1 (δείτε πιο κάτω).
Επίσης η Ακρίτα απάντησε και στις δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη στο Star περι «ζούγκλας», «γερής πένας» και «κακού χαρακτήρα».
Το χρονικό της διαδικτυακής διελκυστίνδας που ξεκίνησε με το σχόλιο της Ακρίτα επί του fake tweet της Μανωλίδου:


 Ακολούθησαν σχόλια και απαντήσεις εκατέρωθεν:



O Άδωνης Γεωργιάδης σχολίασε κι αυτός στο twitter:
Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στο Star, απάντησε στην Ελενα Ακρίτα:
«Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή “πένα”, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους».

Η Ελενα Ακρίτα έδωσε δύο «οφειλόμενες απαντήσεις» σε Μανωλίδου και Γεωργιάδη: