ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Μη βρούμε κάνα μπελά!

Δεν γνωρίζουμε τίποτε. Αυτή ήταν η αντίδραση του Μαξίμου στις καταγγελίες για κακοποίηση πολίτη και διαμαρτυρόμενου περαστικού από αστυνομικό του Μαξίμου. Με τη βοήθεια συναδέλφου του από το Μαξίμου. «Δανεικός» από τον πρωθυπουργό σε άνθρωπο του Μαξίμου ο δράστης.
Και προφανώς δεν γνωρίζει τίποτε και ο άνθρωπος του Μαξίμου, τον..
οποίο συνόδευε ο αστυνομικός του Μαξίμου.
Υποχρέωναν οι φρουροί τον κόσμο σε συναινέσεις α λα Μαξίμου -δεν συναινείς, ρε; πάρε να 'χεις-, και αντί ο παράγων του Μαξίμου να τους μαζέψει και να ζητήσει συγνώμη από τα θύματα, κατέφυγε στην τακτική του Μαξίμου. Φύγε. Μη βρούμε κάνα μπελά!
Διότι αυτή είναι η τακτική του Μαξίμου επί Μητσοτάκη.
Μη βρούμε κάνα μπελά! Άσε τον Ράμπο, που εμείς αμολήσαμε και τοποθετήσαμε καβάλα στο καλάμι της πρωθυπουργικής φρουράς, να την πληρώσει. Διότι θα την πληρώσει, μιας και τον έκαψε το βίντεο. Όχι κάποιου ορθοκάναλου, για όνομα, αλλά ενός ψυλλιασμένου περαστικού.
Μη βρούμε κάνα μπελά! Πέρνα τον μουντζούρη στον πρόθυμο Κικίλια, για τον ελεεινό κατάλογο διοικητών νοσοκομείων, με τον Τρικάλων Πατέρα ψηλά-ψηλά, κι άσ' τον να βουρλίζεται με τους επικριτές του. Ξεχνιούνται κάτι τέτοια;
Μη βρούμε κάνα μπελά! Άσε τον Βρούτση να φάει όλη τη χλαπάτσα για τα βάουτσερ και τα σκόιλ ελικικού, που αν δεν σχεδιάστηκαν στο Μαξίμου, που είναι το πιο πιθανό, εξετάστηκαν, εγκρίθηκαν και μπήκαν σε κυκλοφορία από το Μαξίμου. Μέχρι που έπιασε η βροχή και η μπόρα και κρύφτηκε ο δράστης πίσω από τα φυμέ τζάμια.
Μη βρούμε κάνα μπελά! Ρίξε στην ατομική ευθύνη, δηλαδή στις πλάτες της κυρα-Φανής, ό,τι κακό κι ανάποδο ήθελε προκύψει από τη χαλάρωση της καραντίνας.
Βάλε στο κόλπο και κάποιους επιστήμονες και άσε την ανοσία της αγέλης να δουλέψει. Κορώνα, γράμματα, ο Μητσοτάκης κερδίζει. Η κυρα-Φανή χάνει.
Μη βρούμε κάνα μπελά!
Ποιος φταίει που έλεγε ότι οι μάσκες μπορεί και να βλάπτουν, αλλά πάντως δεν χρησιμεύουν σε τίποτε; Ο Τσιόδρας.
Ποιος λέει ότι είναι υποχρεωτικές διά ροπάλου και προστίμου; Ο Μητσοτάκης. Λάθος! Ο Τσιόδρας πάλι. Ο Μητσοτάκης ακούει τους επιστήμονες.
Αυτό είναι, ας το πάρουμε απόφαση. Για όλα φταίνε άλλοι. Ο Μητσοτάκης δεν φταίει σε τίποτε. Όσο για τον μπελά, τον βρίσκουμε όλοι μας.

Θανάσης Καρτερός / avgi.gr