ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Νυχτερινό πρόγραμμα με Γερασίμου, Μαχαίρα και Γκόντζο

24ωρη ροή προγράμματος στο
«Θέμα 104.6»


Εικοσιτετράωρο ζωντανό πρόγραμμα, με την ένταξη δύο νυχτερινών εκπομπών θα έχει πλέον ο ραδιοσταθμός «Θέμα 104.6», ανοίγοντας ταυτόχρονα τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους ακροατές του και κρατώντας τους συντροφιά όλη τη νύχτας.
Από τις 12 τα μεσάνυχτα και για ένα δίωρο ο Κώστας Γκόντζος θα..
σχολιάζει, μετά πολλών μουσικών επιλογών, τα θέματα της επικαιρότητας, συνομιλώντας.. με ακροατές κάθε πολιτικής και αθλητικής απόχρωσης. Ενίοτε και με τη συνοδεία κιθάρας, που θα κουβαλάει ο ίδιος - χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής και αρθρογράφος ο Κώστας Γκόντζος φιλοδοξεί να βάζει τα θέματα με τους ακροατές σε νέες βάσεις.
Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 6 το πρωί, όταν και παραδίδουν στους Φουνταριστούς (Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη) τη σκυτάλη παίρνει το πιο κεφάτο και έτοιμο να τα σπάσει δίδυμο της ραδιοφωνικής μπάντας. Ο «άνθρωπος του Προέδρου» Βασίλης Γερασίμου και ο «μεταλλωρύχος» - από τη φωνή μέταλλο και τη γενικότερη κορμοστασιά του-, Δημήτρης Μαχαίρας, κάνουν τις «νυχτερινές περιπολίες» τους και βάζουν «φωτιά» στη συχνότητα.
Το νέο νυχτερινό πρόγραμμα ξεκινά από το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου…