ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Φιέστα στον ΣΚΑΪ για την αποθέωση του Μητσοτάκη

Μια δημοσιογραφο-καλλιτεχνική παραγωγή, με την οποία «τιμά τους ήρωες πίσω από τις μάσκες», όπως αναφέρει, με τίτλο «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ», και με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, θα μεταδώσει ο ΣΚΑΪ...
Μια δημοσιογραφο-καλλιτεχνική παραγωγή, με την οποία «τιμά τους ήρωες πίσω από τις μάσκες», όπως αναφέρει, με τίτλο «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ», και με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, θα μεταδώσει..
ο ΣΚΑΪ την Κυριακή το βράδυ.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια δημοσιογραφική φιέστα -με τη συμμετοχή ορισμένων σπουδαίων καλλιτεχνών, είναι αλήθεια- που σκοπό έχει να αποθεώσει την κυβέρνηση και τον Κυρ. Μητσοτάκη, στη δοκιμασία που περνάει όλος ο κόσμος στη μάχη εναντίον της πανδημίας. Μια τηλεοπτική παραγωγή στο μοτίβο Μητσοτάκης - Μωυσής, που θα επαναληφθεί με τηλεοπτικούς όρους.
Ο ΣΚΑΪ δεν δουλεύει πάντα ωμά και χοντροκομμένα. Ο ΣΚΑΪ δοξάζει Μητσοτάκη με φινέτσα, με επεξεργασμένους και σύνθετους τρόπους, από αυτούς που δεν τους καταλαβαίνεις:
Φωνάζει τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, γιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες να μιλήσουν και με αυτό τον τρόπο τους τιμά. Πλαισιώνει το πρόγραμμά του με καλλιτέχνες, δημιουργούς και επιστήμονες, ορισμένους υψηλού κύρους, και δείχνει ότι αναγνωρίζει τη συμβολή τους.
Ποιος; ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι που έχει πολεμήσει με μανία κάθε τι δημόσιο. Που έχει δυσφημήσει τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα με κάθε τρόπο.
Που δίνει μάχες κάθε μέρα και κάθε ώρα για να καταστρέψει κάθε τι κοινωνικό και να φυτέψει στη θέση του μια «ιδιωτική πρωτοβουλία». Και ακόμα σήμερα, συνεχίζει και με αναλγησία αποκρύπτει όλες τις συλλογικές διεκδικήσεις και τα αιτήματα του προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.
Διότι για τον ΣΚΑΪ δεν υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία, δεν υπάρχουν κλινικές, δεν υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας, πουθενά. Για τον ΣΚΑΪ υπάρχουν «ήρωες γιατροί» και «ήρωες νοσηλευτές», σαν να φύτρωσαν. Εκτός πλαισίου εργασίας. Με τον ίδιο τρόπο, ερμηνεύονται ως «αυτοθυσία», «προσφορά» και «αυταπάρνηση» η ευσυνείδητη εργασία τους, η ανταπόκριση στο καθήκον και ο άψογος επαγγελματισμός τους.
- από το avgi.gr