ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Το εξαφανισμένο tweet του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Θέση υπέρ του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία πήρε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όμως στη συνέχεια η… θέση του διαγράφηκε.
Ο κ. Κυμπουρόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ψήφισμα που υιοθετήθηκε την Πέμπτη, οι ευρωβουλευτές δηλώνουμε ότι η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία..
έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες και πληρούν τις προϋποθέσεις για έναρξη συνομιλιών για την ένταξή τους στην Ε.Ε. και καταδικάζουμε το μπλοκάρισμα της απόφασης από Γαλλία, Δανία και Ολλανδία».
Στην συνέχεια, όμως, κι ενώ είχε αρχίσει να φθάνει το ρεπορτάζ πως οι Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος ψήφισαν αποχή, ενώ οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές του κόμματος απουσίαζαν, δημοσιογράφοι και χρήστες του Twitter επισήμαναν στον ευρωβουλευτή το θέμα.
Το tweet του Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξαφανίστηκε και έμεινε το ερώτημα εάν γνωρίζουν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ο ένας τη… γραμμή του άλλου.
-efsyn.gr