ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ακριβώς όπως τον περίμεναν...

Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη να κοιτάζει επιτιμητικά και σχεδόν απαξιωτικά τον Αδωνη Γεωργιάδη την ώρα που μιλάει στη Βουλή «έπαιξε» πολύ στα σόσιαλ μίντια συνοδευόμενη από ανάλογα σχόλια.
Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη αρχικά ανέβασε τη φωτογραφία κάνοντας και το σχόλιο: Ακριβώς έτσι τον περίμενα. Μετά όμως και αφού σχολιάστηκε αρνητικά,..
η Ντόρα ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο twitter (κόβοντας όμως τον Αδωνη), κι εμπλούτισε το αρχικό σχόλιο θέλοντας προφανώς να το ελαφρύνει. Kάποιοι είπαν πως το έκανε χειρότερo. Το σίγουρο είναι πως η ανάρτηση της Μπακογιάννη επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Οπως το πάρει ο καθένας.
Δείτε και τις δύο αναρτήσεις:

ΥΓ Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά του κλίματος που υπάρχει στη ΝΔ απέναντι στον Αδωνη Γεωργιάδη με τον ίδιο τον Μητσοτάκη να αδειάζει τον υπουργό του καθώς χθες δεν πήγε στη Βουλή για να υπερασπιστεί και τον ίδιο και το νομοσχέδιό του περί «ανάπτυξης»