ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει την δίωξη του Π. Λαφαζάνη

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε.:
"Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 30.10.2019 για παράβαση άρθρων του Ποινικού Κώδικα εξαιτίας της δράσης του στα πλαίσια του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Η πρωτοφανής πολιτική δίωξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη που έχει..
ασκηθεί μετά από μήνυση Λιβεριανού fund με έδρα την Μονρόβια της Λιβερίας με τον ισχυρισμό της παρεμπόδισης πλειστηριασμού, παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, και αναδεικνύει δυστυχώς το γεγονός, ότι και σήμερα τα δημοκρατικά δικαιώματα στη χώρα μας αμφισβητούνται και η κινηματική και
πολιτική δράση ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας διώκεται.
Η προστασία όμως των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων μας αφορά όλους. Αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δίωξη και παραπομπή του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών, που έχουν παραπεμθεί για τον ίδιο λόγο και καλεί  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης την Τετάρτη 30.10.2019 9.00  π.μ. στη Σχολή Ευελπίδων (Δ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτίριο 7 αίθουσα 1).
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τους κοινωνικούς φορείς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν θέση καταδικάζοντας την δίωξη που αποτελεί ουσιαστικά δημοκρατική εκτροπή.
Η σιωπή είναι συνενοχή.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30.10.2019 9.00 π.μ. ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
( Δ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτίριο 7 αίθουσα 1)
Γραφείο Τύπου ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
25.10.2019"