ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Τα «μάζεψαν» Μπακογιάννη και Μπογδάνος

Επεσαν λέει «θύματα παραπληροφόρησης» σχετικά με Βλαζάκη- Τζόκερ

Να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους» στο πρόσωπό της καλoύσε, με δημόσια δήλωσή της, η τέως Γενική Γραμματέας του υπουργείου .. Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη τους βουλευτές της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνο Μπογδάνο επιφυλασσόμενη να κινήσει..
«κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση»
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις τους σχετικά με το επικοινωνιακό κυβερνητικό φιάσκο του «Τζοκερ», το πρωί της Τρίτης σε OPEN TV και ΣΚΑΪ καθώς και η ανάρτηση .Μπογδάνου στο Facebook,  σύμφωνα με την οποία «οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ έγιναν από την τμηματάρχη Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή, και τη γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Καλά θα κάνουν να έχουν ΠΟΛΥ καλούς λόγους να επικαλεστούν».
Βέβαια και οι δύο ξεχνούσαν ότι η Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη από τις 8 Ιουλίου, είχε παραιτηθεί  από τη θέση της Γ.. του υπουργείου.
Ετσι το βράδυ της Τρίτης  και αφού πρώτα η Μαρία Βλαζάκη αποκάλυψε τα fake news της Μπακογιάννη και του Μπογδάνου απειλώντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, οι δύο βουλευτές της ΝΔ... έσπευσαν να ανασκεύασουν. Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις τους στα σόσιαλ προσπάθησαν να εξηγήσουν πως έπεσαν θύματα... παραπληροφόρησης «ανεύθυνων πηγών».
Η δήλωση της Μπακογιάννη:
«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών».
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «λυπάται» και «απολογείται» μέσω fb στην κ. Βλαζάκη:
«Η ... είναι προϊσταμένη των δύο κυριών της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Καταλληλότητας -την οποία ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε «σκοταδισμό» παρ´ότι επί πέντε έτη τη διατήρησε- και οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία. Οι ταυτότητες των δύο υπογράφονται από την κα Βλαζάκη και με βάση αυτό το γεγονός η πηγή που επικαλεστήκαμε η κα Μπακογιάννη και εγώ προφανώς έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση ως προς τη δική της εμπλοκή στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτό λυπάμαι, απολογούμαι στην κα Βλαζάκη, έχω ήδη προβεί σε τηλεοπτική επανόρθωση και παραμένω στη διάθεσή της. Mea Culpa. Με τον ίδιο τρόπο που δεν κάνω πίσω όταν έχω δίκιο, έχω μάθει να το παραδέχομαι, όταν σφάλλω».