ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Γιατί στον Alpha δεν διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων...

...μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Ο συναγερμός που σήμανε νωρίς εχθές το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ALPHA-STAR στην κάτω Κηφισιά μετά από τηλεφωνημα για βομβα απεδείχθη φάρσα. Ωστόσο οι εργαζόμενοι εκκένωσαν το κτιριο όπως επιβάλλεται μέχρι να ελεγχθούν οι χώροι… Το δελτιο ειδησεων του ALPHA ομως με τον Αντώνη Σροιτερ που εκείνη την..
ώρα ήταν στον “αερα” δεν διακόπηκε. Μάλιστα ο παρουσιαστής μετέφερε την είδηση (για το τηλεφωνημα) με τη βοήθεια της αστυνομικής συντάκτριας που ήταν στο στουντιο, αναφέροντας οτι όσοι εργαζόμενοι δεν ειναι απαραίτητοι για τη ροη του δελτιου εχουν απομακρυνθεί και οι υπόλοιποι, ανάμεσα τους και ο ίδιος, καθως και η διευθύντρια ειδησεων Αρτεμης Δημου (που ήταν στο κοντρολ), παραμένουν και συνεχίζουν το δελτιο με δική τους ευθύνη.
Εύλογα λοιπον αναρωτιέται κανείς γιατι δεν διέκοψαν τη ροη του δελτιου και εβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές τους, έστω με προσωπική τους απόφαση; Έστω κι αν ολα τα σημάδια έδειχναν οτι πρόκειται για φάρσα; Γιατι επέλεξαν να μείνουν και να συνεχίσουν το δελτιο; Γιατι ρίσκαραν;
Η απάντηση – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ειναι για τα νούμερα τηλεθεασης. Λογω του οτι ο μήνας τελειώνει και οι διαφορες μεταξύ των δελτίων των καναλιών ειναι στα δεκαδικά, με τον ALPHA να προηγειται ελαχιστα απο τον ανταγωνισμό… Η διευθύντρια ειδησεων, ο παρουσιαστής και ελάχιστοι εργαζόμενοι έμειναν με δική τους ευθύνη προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα, αψηφώντας τον κίνδυνο!

- από το enimerosi24