ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Είναι πολύ λίγος ο Βρούτσης για να λέει φυλλάδα την "Αυγή"

Δ. Τζανακόπουλος: Του προτείνω όταν βάζει την ΑΥΓΗ στο στόμα του να το έχει πλύνει πολύ καλά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι πολύ λίγος ο κ. Βρούτσης για να χαρακτηρίζει την Αυγή -μια εφημερίδα η οποία εδώ και 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη δημοκρατία, που η παράταξη του ήταν αυτή που κατέλυσε, την περίοδο μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο- για να την χαρακτηρίζει..
φυλλάδα αυτή την εφημερίδα, ο κ. Βρούτσης είναι πάρα, πάρα πολύ μικρός!», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος
Η υποτιμητική φράση του Υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση κατά της ιστορικής Εφημερίδας της Αριστεράς: "αι με τη φυλλάδα της Αυγής να διαψεύδετε τα στοιχεία των υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας» προκάλεσε τη μήνιν του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.
«Είναι πολύ λίγος ο κ. Βρούτσης για να χαρακτηρίζει την Αυγή -μια εφημερίδα η οποία εδώ και 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη δημοκρατία, που η παράταξη του ήταν αυτή που κατέλυσε, την περίοδο μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο- για να την χαρακτηρίζει φυλλάδα αυτή την εφημερίδα, ο κ. Βρούτσης είναι πάρα, πάρα πολύ μικρός!», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος και συνέχισε: «Προτείνω στον κ. Βρούτση, την επόμενη φορά που θα βάλει την Αυγή στο στόμα του, να το έχει πλύνει πολύ καλά».

«Επαναλαμβάνει τα οικτρά ψεύδη»

Ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι «ο λαλίστατος υπουργός Εργασίας, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για το γεγονός ότι καταργεί τη μονομερή προσφυγή στη διαιτησία, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για το γεγονός ότι καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες επανήλθαν, και η αρχή της επεκτασιμότητας και η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης, μετά την έξοδο από το μνημόνιο».
Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας ότι «επαναλαμβάνει τα οικτρά ψεύδη τα οποία προκαλούν πλέον μόνο θυμηδία, σε όποιον γνωρίζει ελάχιστα τι συμβαίνει στο ασφαλιστικό σύστημα». Ανέφερε δε, ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο ΕΦΚΑ είχε απαντήσει ότι οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις είναι 107.000, αλλά τώρα ξαφνικά εμφανίζονται 189.000 μετά από παρεμβάσεις του ίδιου του κ. Βρούτση».
«Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη ότι δεν έχει πειράξει τα στοιχεία», είπε ο Δ. Τζανακόπουλος και κατηγόρησε τον κ. Βρούτση ότι στις κύριες συντάξεις έχει προσθέσει τον επανυπολογισμό των συντάξεων, αν και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επανυπολογισμού. Τον κατηγόρησε επίσης για «λαθροχειρίες για να παράγει fake news για το ασφαλιστικό» και «κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων»

«Ταβάνι» αναξιοπιστίας...


Κάθε ρεκόρ αναξιοπιστίας κατέρριψε χθες ο υπουργός Εργασίας καταφέρνοντας να διαψεύσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Οι εκκρεμείς συντάξεις, που κατά τον ίδιο υπολογίζονταν σε "πάνω από 450.000", μετά "σε τουλάχιστον 600.000", "πέταξαν" χθες για λόγους εντυπωσιασμού σε πάνω από 1 εκατομμύριο, όπου συνυπολογίζονται όχι οι αιτήσεις, αλλά οι "υποθέσεις"

 - πηγή: avgi.gr