ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα Ομογενειακά Νέα στο site της «Φωνής της Ελλάδας»

Το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, η «Φωνή της Ελλάδας», ενισχύει την παρουσία της στο διαδίκτυο και μεταφέρει άμεσα και αξιόπιστα τα νέα της Ελληνικής Ομογένειας σε όλα τα σημεία του πλανήτη.
Οι δημοσιογράφοι του σταθμού επιμελούνται τη σύνταξη και ανάρτηση του ομογενειακού δελτίου στις ιστοσελίδες της ΕΡΤ. Οι Έλληνες όλης της γης μπορούν με ένα κλικ στο πεδίο.. «Ομογενειακά Νέα» στο ert.gr ή απευθείας στο δυναμικό site της Φωνής της Ελλάδας webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/, να δουν τις τελευταίες ειδήσεις των Ομογενειακών φορέων, καθώς και τις δράσεις των Ελλήνων του εξωτερικού.
Τα Ομογενειακά Νέα εμπλουτίζονται επίσης με τα ηχητικά αποσπάσματα των συνεντεύξεων που παραχωρούν συμπατριώτες μας από όλο τον κόσμο (επικεφαλής Ελληνικών κοινοτήτων, συλλόγων και σωματείων, δημοσιογράφων Ελληνικών ΜΜΕ του εξωτερικού κλπ) στις ομογενειακές εκπομπές της «Φωνής της Ελλάδας».
Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά καταχωρείται ένα πλήρες ομογενειακό δελτίο και στο Facebook της «Φωνής της Ελλάδας» facebook.com/voiceofgreece.ert/ ενώ αναφορά γίνεται στις κυριότερες ομογενειακές ειδήσεις και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι η «Φωνή της Ελλάδας» έχει ενισχύσει το πρόγραμμά της με επιπλέον 76 ώρες ομογενειακό περιεχόμενο μηνιαίως.

Συχνότητες της Φωνής της Ελλάδας:
Βραχέα:
9420 ΚΗΖ για Ευρώπη & Β. Αμερική
11645 KHZ για Κεντρική & Νότια Αφρική
9935 KHZ για Ευρώπη Κεντρική Αμερική
Ψηφιακά μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα της ΕΡΤ, στην ένδειξη: Voice of Greece
Διαδικτυακά μέσα από το webradio της ιστοσελίδας της ΕΡΤ webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/
Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας:
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6066815 - 210 6066816 – 210 6066238