ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η θερμή χειραψία των δύο πρώην...

Καθώς βγήκαμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη από το ασανσέρ της βουλής έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ήταν συγκεντρωμένοι οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και συνομιλούσαν με τον Δημήτρη Τσοβόλα (είχε πάει στη Βουλή για να εκπροσωπήσει στην προανακριτική τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και κατηγορούμενο Δημήτρη Παπαγγελόπουλο).
Η συνομιλία με τον Γραμματέα..
του ΜέΡΑ25 πολύ εγκάρδια και φιλική και μάλιστα ο Δημήτρης Τσοβόλας του είπε ότι άκουσε την ομιλία του στη Βουλή και συμφωνεί μαζί του όπως και καταλαβαίνει απολύτως τους λόγους που αναγκάζουν το ΜέΡΑ25 να ΜΗΝ μετέχει καν στις διαδικασίες της προανακριτικής επιτροπής.
Προσωπικά το ενδιαφέρον για μένα ήταν άλλο - από αυτή τη συνάντηση. Ο Δημήτρης Τσοβόλας ήταν ο υπουργός Οικονομικών του Ανδρέα Παπανδρέου την «χρυσή εποχή» του 1981 - 1988 όταν και έγινε η μεγάλη οικονομική και κοινωνική επανάσταση της «αλλαγής» και γι αυτό αγαπήθηκε απο το λαό ίσως όσο κανένας άλλος υπουργός των...Οικονομικών (και βέβαια μισήθηκε παράφορα από το...σύστημα της εποχής εκείνης που τον έστειλε ακόμη και στο ειδικό δικαστήριο, για να αθωωθεί πανηγυρικά). Και ο Γιάνης Βαρουφάκης υπήρξε ο μόνος Έλληνας υπουργός των Οικονομικών που όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στη χρεοδουλοπαροικία που μας επέβαλαν απο το 2010 οι ξένοι για αυτό και επίσης αγαπήθηκε με πάθος από τον Ελληνικό Λαό και μισήθηκε από το παρασιτικό «σύστημα» - και οι δύο συγκέντρωσαν το μένος και το μίσος της εγχώριας και ξένης παρασιτικής ολιγαρχίας.
Δυο υπουργοί Οικονομικών που τόλμησαν απέναντι στους «ισχυρούς»... Η (τυχαία τους) συνάντηση στη Βουλή και η θερμή χειραψία που αντάλλαξαν, σηματοδοτεί ότι το μέλλον για τη χώρα μας είναι ΜέΡΑ25...

- από το fb του Νίκου Καραμπάση