ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ανοιχτή εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Από το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση ανοικτής εκδηλωσης με θέμα "Η Επικαιρότητα και η Διαχρονικότητα των Αρχών και των Αξιών του Ανδρέα Παπανδρέου και η δυνατότητα να εφαρμοστούν σήμερα". Αναλυτικά:
Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα.. "Η Επικαιρότητα και η Διαχρονικότητα των Αρχών και των Αξιών του Ανδρέα Παπανδρέου και η δυνατότητα να εφαρμοστούν σήμερα" διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 11 πμ-5 μμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ Ακαδημίας 20 στην Αθήνα, η Επιτροπή Πολιτών και τέως Βουλευτών και η σελίδα στο fb Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου (που είχε οργανώσει και το 2016 εκδήλωση μνήμης στο πολεμικό μουσείο με 79 πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ).
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ως ομιλητές, ενώ μερικοί θα πλαισιώσουν το προεδρείο, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Γιώργος Κασιμάτης, ενδεχομένως να παραστεί ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο Περικλής Νεάρχου, ο Ηλίας Λιβάνης, ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης, ο Ηλίας Παπαηλίας, ο Βασίλης Ασημακόπουλος, ο Ανέστης Βλάχος, η Αγαθή Βουδρεσλή Μακρίδου, ο Γιάννης Τζώρτζης, ο Τάσος Μπιρσίμ, ο Χρήστος Χαλαζιάς, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης από την Δράμα, ο Αριστομένης Συγγελάκης, ο Αναστάσιος Χωρέμης, δεκάδες επίσης πρώην Βουλευτές του παλαιού Πατριωτικού Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, πάρα πολλοί νεολαίοι, εκατοντάδες ιστορικά στελέχη, πολλά εκ των οποίων θέλουν να κάνουν σύντομη παρέμβαση καθώς και ένα τεράστιο πλήθος από δημοκράτες-πατριώτες που δηλώνουν παρόντες!
Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος ως πρόσωπα και η εκδήλωση ουδεμία σχέση έχει με το ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ή εκπροσώπους οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Η κρισιμότητα των εθνικών μας θεμάτων και οι κίνδυνοι για την Ελλάδα και τον ελληνισμό σε όλους τους τομείς, καθιστούν την εκδήλωση ως σημαντικό ιστορικό γεγονός, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων.
Η Ανδρεοπαπανδρεϊκή πολιτική παρακαταθήκη είναι οδηγός και δέσμευση για την διαμόρφωση μιας δημοκρατικής-πατριωτικής πολιτικής γραμμής και ενός σχεδίου Εθνικής-Λαϊκής Στρατηγικής, που θα καλύψει το τεράστιο έλλειμμα και πολιτικό κενό, που υπάρχει στο δημοκρατικό πατριωτικό κέντρο και την δημοκρατική πατριωτική αριστερά. Η συμμετοχή των πολιτών είναι ελεύθερη.