ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

«Θα βρει τον μπελά του!»

Όπως σωστά διαπιστώνει και η “Εφημερίδα των Συντακτών” που ανέδειξε το θέμα των δηλώσεων Μαλέλη (στο ραδιόφωνο του ALPHA) περι ολιγαρχών που ορίζουν τις τύχες αυτού του τοπου, εχει θάρρος και χιούμορ το γνωστο στέλεχος του ONE (ιδιοκτησίας Μαρινάκη)! Διότι η κριτική του προφανώς απευθύνεται και στον εργοδότη του!
Μπορει λοιπον ο Σταμάτης Μαλελης να εχει χιούμορ, στη.. Συγγρού ομως δεν ξεκαρδίστηκαν στα γελια με τη δήλωση του: “Δεν μπορώ να ανεχθώ μια μικρή ολιγαρχία να ορίζει τις τύχες αυτού του τόπου”!
Και πώς να γελάσουν οταν μέρος αυτής της ολιγαρχίας ειναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
Προφανως και η φράση “Θα βρει τον μπελά του” (που ακούγεται στους διαδρόμους) είχε συγκεκριμένο αποδέκτη, Μονο που ο Μαλέλης δεν “μασάει” από κάτι τέτοια!
Απο το μονο που θα μπορούσε να “μασήσει” το γνωστό στέλεχος και να κοπούν τα γελάκια, είναι στην περιπτωση που ο σταθμός (οταν βγει στον “αερα”) σημειώσει χαμηλές τηλεθεάσεις! Εκεί πράγματι θα “μασήσουν” όλοι, είτε είναι απο τη μια είτε απο την άλλη πλευρά.
- από το enimerosi24