ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

10ο ΓΕΛ Περιστερίου: 150 κενές ώρες -και ούτε μια ώρα Χημείας...

Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 10ου ΓΕΛ Περιστερίου:

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με θέμα τα εκπαιδευτικά κενά στο σχολείο μας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πάνω από 150 ΚΕΝΕΣ ώρες εκπαιδευτικών, βασικών ειδικοτήτων. Αποτέλεσμα 2 μήνες τώρα οι μαθητές του 10ου ΓΕΛ να μην έχουν διδαχτεί ούτε..
μία (1) ώρα Χημείας (ούτε βεβαία και οι μαθητές του τμήματος κατεύθυνσης θετικών σπουδών και υγείας της Γ΄ τάξης).
Κενά επίσης διαπιστώθηκαν στη Βιολογία, Κοινωνιολογία, Φυσική. Τα κενά αυτά καταγράφηκαν από την αρχή του σχολικού έτους. Παρόλα αυτά δεν επανήρθε η κανονικότητα, δεν καλύφθηκαν τα κενά.Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς χωρίς αποτέλεσμα αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Καλούμε τους γονείς τους, εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας την Πέμπτη 24/10/2019 στις 2μμ με αίτημα άμεσες προσλήψεις για κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών.
Καλούμε συλλόγους γονέων ένωση γονέων και τους μαζικούς φορείς του Περιστερίου έμπρακτα να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό.