ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Στο σφυρί το «στρατηγείο» της οικογένειας Μπόμπολα

Νέο επενδυτή – αγοραστή για το κτήριο που στεγαζόταν για περίπου τέσσερις δεκαετίες η εφημερίδα Έθνος των Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, αναζητά η Reds. Όπως ανέφερε χθες o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Ελλάκτωρ Γιάννης Μωραΐτης, η Reds αφότου ανακαινίσει το κτήριο, θα προχωρήσει στην μίσθωσή του και στη συνέχεια, στην πώλησή του -μισθωμένο- σε εταιρεία..
επένδυσης σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ). Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος και το είδος των εργασιών ανακαίνισης θα είναι σε συνάρτηση με το είδος της χρήσης του μισθωτή.
Το κτήριο, που στέγαζε, στο παρελθόν, το εκδοτικό συγκρότημα της Πήγασος, είναι επιφάνειας της τάξης των 10.000 τ.μ., βρίσκεται στην κυριότητα της Ελλάκτωρ, σε συνέχεια προγενέστερης συμφωνίας μεταξύ της οικογένειας Μπόμπολα και των πιστωτών.
Ευνοείται από την εγγύτητά του με την Αττική Οδό, αλλά και με το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, με τον πήχη του τιμήματος να ορίζεται σε περίπου 20-25 εκατ. ευρώ, όσο είχε περίπου αποτιμηθεί στο παρελθόν.
Το κτήριο του «Έθνους» ήταν το στρατηγείο του πατριάρχη της οικογένειας Μπόμπολα για δεκαετίες ενώ την εποχή της παντοδυναμίας τού Γιώργου Μπόμπολα το επισκέπτονταν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας, ο καθένας για δικούς του λόγους.