ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Οπαδοί με τσεκούρια και άλλα «αθλητικά» αξεσουάρ

Οπαδοί Δολοφόνοι σε έναν αγώνα σικέ!
Η αστυνομία έκανε ένα απλό ντου σε γραφεία οπαδών στη Θεσσαλονίκη, και προχθές είχαμε τα επεισόδια σε βάρος οπαδών της Μπαγιερν στην Αθήνα!
Αντιγράφω από τα επίσημα δελτία συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, προσήχθησαν από.. το δεύτερο οίκημα έντεκα (11) άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα (1) για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δε βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Κατασχέθηκαν:
– Από οίκημα στην περιοχή Χαριλάου:
(16) σιδερένιες βέργες, (11) τσεκούρια, (17) ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα), (4) εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.), (30) βεγγαλικά – καπνογόνα, (1) μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και Πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.
– Από οίκημα στην περιοχή της Τούμπας:
(2) βεγγαλικά, (1) ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και Πανό έτερης ομάδας

Κι άλλος φίλαθλος/οπαδός, στην Αθήνα, είχε τα παρακάτω απολύτως αθλητικά αξεσουάρ στο σπίτι του:
50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενους μεταλλικούς σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 usb και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Αυτό είναι το βρωμερό πρόσωπο του «βασιλιά των σπορ». Το ποδόσφαιρο είναι ο μεγάλος ηττημένος, όσα μπαλάκια κι αν μπαίνουν στο πλεχτό κάθε Κυριακή.

Μια φορά που είχε πάει ο γιος μου με άλλον μπαμπά στο γήπεδο σπαζοχόλιασα όταν είδα επεισόδια και δακρυγόνα στο γήπεδο. Σε αγώνα της Εθνικής μάλιστα! Δούλευα και μέχρι να πιάσω τον άλλο πατέρα στο τηλέφωνο τρελάθηκα.
Αυτή την δολοφονική εικόνα του ποδοσφαίρου αφήνουν οι πολιτικοί να ευδοκιμεί!
Όσο υπάρχουν αυτοί οι εν δυνάμει δολοφόνοι κάθε αγώνας, στο δικό μου το μυαλό θα είναι πάντα σικέ!
Όλα τα κωλόπαιδα που άγονται και φέρονται από την τάχα μου «ιδεολογία» της ομαδάρας, συναισθηματικά ανάπηρα, λειτουργούν ως εν δυνάμει δολοφόνοι.

Κάποιοι τους υποκινούν, κάποιοι τους «θρέφουν», κάποιοι τους προμηθεύουν, κάποιοι θέλουν τα γήπεδα άντρα ανομίας.
Μεγαλύτερο φόβο έχω αν το παιδί μου πάει στο γήπεδο παρά αν βγει μια βόλτα στα Εξάρχεια. Και το λέω έχοντας πλήρη εικόνα των Εξαρχείων. Στα γήπεδα, στο τρένο για το γήπεδο έχω τη δημοσιογραφική εικόνα με τα δελτία συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι μια ακόμη από τις ντροπές του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Το κράτος δεν μπορεί να διώξει τη βία από τα γήπεδα…
Σόρι, αλλά απλώς (κάποιοι) δε θέλουν. Δεν ξέρω το γιατί.

Δεν ξέρω γιατί οι πρόεδροι των ομάδων που δίνουν τα εκατομμύριά τους για παιχτούμπες ανέχονται αυτούς που υποκινούν πρεζόνια και άλλα άτομα να τα σπάνε και να τρομοκρατούν τους πραγματικούς φιλάθλους.
Φοβάμαι, ως πολίτης, έναν όχλο αφνιονισμένο με τη «φανέλα» (και καλά) να λειτουργεί ως «τάγμα εφόδου».

Κάποιοι βολεύονται, κάποιοι κερδίζουν από αυτή την κατάσταση
Οι εν δυνάμει δολοφόνοι, δε με νοιάζει ποια ομάδα υποστηρίζουν, δεν έχουν θέση στα γήπεδα.
Αυτοί που τροφοδοτούν και αφιονίζουν αυτά τα κωλοπαίδια η μόνη θέση που έχουν είναι σε κάποιο κελί!
(να μια κανονικότητα που πολύ θα τη θέλαμε όλοι φαντάζομαι να τη ζήσουμε!)

Γιάννης Καφάτος / viewtag