ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Aφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη

Αγάπησε και προώθησε το λαϊκό ελληνικό τραγούδι όσο λίγοι. Η ραδιοφωνική του εκπομπή «Λαϊκοί Βάρδοι» άφησε εποχή και γνώρισε στο ευρύ κοινό μελωδίες και τραγούδια που έμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου... Ο Πάνος Γεραμάνης λατρεύτηκε από τους ακροατές του, σχεδόν όσο λάτρεψε και ο ίδιος τα τραγούδια που μετέδιδε. Αυτά είναι τα τραγούδια που θα δώσουν ζωή το βράδυ του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου..
στις 22:00 στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.
***
Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από το θάνατο του ζωγράφου Γιώργου Μπουζιάνη. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου καλλιτέχνη, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ την εκπομπή «Παρασκήνιο - Γιώργος Μπουζιάνης», στην οποία ο ιστορικός Τέχνης Δημήτρης Δεληγιάννης συζητεί και αναλύει το έργο του ιδιαιτέρως σημαντικού Έλληνα ζωγράφου με τον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη και τον ζωγράφο Χρόνη Μπότσογλου.
***
To «Art Week» στην ΕΡΤ2 με τη Λένα Αρώνη φιλοξενεί αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, στις 20:00 την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε αποκλειστική συνέντευξη, με αφορμή τα γενέθλια της δημοφιλούς τραγουδίστριας και την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς, ύστερα από 4 χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια». Η Λένα μιλάει με την Ελευθερία για το ξεκίνημά της, τις μνήμες από τον τόπο καταγωγής της, την Ικαρία, τη γεύση που αφήνει η επιτυχία, το άγχος της κορυφής και τα σχέδιά της για το μέλλον.