ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

«Γελάνε και τα κομοδίνα» με τον Αδωνη

ΣΥΡΙΖΑ: Ή τον στέλνουν σπίτι του ή ταυτίζονται με τις αθλιότητές του

Χωρίς να προσκομίσει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, ο υπουργός Ανάπτυξης καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη, μιλώντας για πιθανό χρηματισμό τους από φαρμακευτικές εταιρείες.
Από το περιστύλιο της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης με το γνωστό αγοραίο του ύφος, ευρισκόμενος εμφανώς σε δύσκολη θέση μετά..
τα όσα είπε στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis (δείτε πιο κάτω με ελληνικούς υπότιτλους) και την πρόκληση-πρόσκληση να κατονομάσει τους πολιτικούς «που λάμβαναν χρήματα από εταιρείες σαν τη Novartis» δε δίστασε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα λέγοντας πως «μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων».
Ο υπουργός Ανάπτυξης προτού «δώσει» τα ονόματα των Τσίπρα – Πολάκη ισχυρίστηκε πως δεν απαντούσε εδώ και τόσες μέρες «γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες» αλλά «προκλήθηκε» και «αναγκάστηκε» να το πει.

Οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα λεγόμενα του υπουργού.
«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη», προσθέτει και εστιάζει τα βέλη του στον πρωθυπουργό «που τον ανέχεται».
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εμμέσως την αποπομπή Γεωργιάδη εκτιμώντας πως «τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν» και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του θέτει το δίλημμα: «Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον».

Απάντηση Πολάκη

«Γελούν και τα κομοδίνα» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης λίγο μετά την δήλωση Γεωργιάδη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υπουργό Ανάπτυξης εκτιμώντας πως «μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης…»
Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταφέρθηκε (documentonews.gr) κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως ''η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο'' και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis!».
Και πρόσθεσε δηκτικά: «Αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης… Χρειάζεται ειδικός επιστήμονας και όχι πολιτικός αντίπαλος!».

Και νέα κωλοτούμπα από τον Αδωνη 

Μετά τη λάσπη και τις αντιδράσεις, ακολούθησε η… κωλοτούμπα. «Αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα», σχολίασε στον ΑΝΤ1 ο Άδωνης Γεωργιάδης και με πολύ φυσικό τρόπο σαν μαθητής του δημοτικού (θα τους δείξω εγώ) συμπλήρωσε:
«Όταν Πολάκης και Τσίπρας λένε ότι είμαι διεφθαρμένος χωρίς στοιχεία, ήθελα να τους δείξω ότι με τον ίδιο τρόπο οι κατηγορίες μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς».



πηγή: efsyn