ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Αφοπλισμένοι ναζιστές

Με τη σημερινή αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» μπαίνει οριστική ταφόπλακα στην τελευταία χωρίς ελπίδα προσπάθεια της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ρίξει όλες τις ευθύνες για τα εγκλήματα των Ταγμάτων Εφόδου στους φυσικούς αυτουργούς και τους πυρηνάρχες.
Όπως έχει ήδη αποδειχτεί με ατράνταχτα στοιχεία στο δικαστήριο, εκείνος που δίνει τις εντολές είναι μόνο ο Αρχηγός και το Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο διορίζει ο ίδιος. Τώρα όμως με το..
ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στο φως η ΕφΣυν ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος παραδέχεται, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ότι η οργάνωση της Νίκαιας είναι μια κανονική τοπική και δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα γραφεία της.
Διαψεύδονται έτσι από τον ίδιο τον Αρχηγό τους όλα τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης που στις απολογίες τους μιλούσαν για «διαγραφές» ή για «κλείσιμο των γραφείων της Νίκαιας». Και επιβεβαιώνεται ότι είναι έτοιμοι να ξεφουρνίσουν κάθε ψέμα που τους έρχεται στον νου για να σωθούν οι ίδιοι, υποδεικνύοντας ως ενόχους τους κατώτερους στην ιεραρχία «συναγωνιστές» τους.
Μένουν τώρα οι απολογίες του Λαγού (την Τετάρτη 30/10) και του Αρχηγού (μία εβδομάδα αργότερα, στις 6/11). Είναι πλέον και οι δυο τους υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα ψέματα, αλλά και να αλληλοκαρφωθούν όπως διαφαίνεται ήδη από τα δηλητηριώδη σχόλια που ανταλλάσσουν οι υποτακτικοί τους.
Αυτή η διαδικασία είναι πολλαπλά διδακτική και πολύτιμη από πολιτική σκοπιά. Πρώτη φορά βλέπουμε τόσο καθαρά το πραγματικό ποιόν αυτών των αυτοαποκαλούμενων «εθνικιστών», τη γύμνια των επιχειρημάτων τους και την αδιαφορία τους για κάθε άλλο ανθρώπινο πλάσμα, ακόμα και για τους χθεσινούς συμμαχητές τους.
Και έτσι κατανοούν όλοι τι ακριβώς κρύβουν οι μεγαλοστομίες, οι μουσολινικές πόζες και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί. Η κατάρρευσή τους έχει φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζει ο ιστότοπός τους γιατί κάποια δημοσκόπηση τους τοποθετεί στο 1,5%! Μαζί τους στην κατρακύλα παρασύρουν και όσους εξακολουθούν να μη βλέπουν ότι ο βασιλιάς του ναζισμού είναι γυμνός.
Όπως οι «μακεδονομάχοι» Κρις Σπύρου και Ελ. Καραγιάννης, που δέχτηκαν τον ρόλο του κομπάρσου σε μια φιέστα του Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο η οποία κατέληξε σε απόλυτο φιάσκο. Όσοι πλησιάζουν πλέον τη Χρυσή Αυγή είναι εκτεθειμένοι στην απόλυτη αυτογελοιοποίηση.

ΕΦ.ΣΥΝ. / Άποψη