ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Νευράκια στου Μαρινάκη για τη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Σαββίδη

Νευράκια στον όμιλο Μαρινάκη για την συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Ιβάν Σαββίδη... Αυτό γράφει στο twitter το e-tetradio για το χθεσινό τετ-α-τετ του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία-μιντιάρχη και την συζήτηση που είχαν σχετικά με τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Τα νευράκια προκύπτουν από τα όσα γράφονται σήμερα στα Μέσα..
(έντυπα και ηλεκτρονικά) του μιντιακού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την συνάντηση Μητσοτάκη - Σαββίδη.
Ο «Μικροπολιτικός» μάλιστα στα ΝΕΑ αφιερώνει σχεδόν όλη τη σελίδα για να θυμίσει μεταξύ άλλων τη δήλωση Σαββίδη τον Μάιο του 2017 ότι «ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ του πρωθυπουργός» και πως ο Ιβαν ήθελε τον Τσίπρα για κυβερνήτη.
Στο in.gr o Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (το «αριστερό εξτρέμ» του Μαρινάκη) γράφει πως "ο Ιβάν Σαββίδης αφού για χρόνια αποτέλεσε τον αγαπημένο ολιγάρχη του υποτίθεται «αντιολιγαρχικού» ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί τώρα να προσεταιριστεί τη νέα πολιτική κατάσταση". Ο Χαραλαμπόπουλος στο κείμενό του κάνει λόγο για στροφή Σαββίδη και προσπαθώντας να φυλάξει και το αφεντικό («δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να συνομιλούν επιχειρηματίες με πρωθυπουργούς»), γράφει χαρακτηριστικά:
"Το Έθνος αλλάζει σταδιακά γραμμή, το ίδιο και το Οpen και ο Ιβάν ο Τρομερός αναζητά άκρες και επαφές στη νέα κυβέρνηση.
Για να είναι σίγουρος ο Ιβάν ότι δεν θα ανοίξουν ξανά τίποτα ιστορίες «από τα παλιά», αλλά και για να διεκδικήσει επιπλέον δουλειές και… επιπλέον πρωταθλήματα για τον ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι βέβαια εάν θα συνεχίσει να έχει την ίδια «προνομιακή μεταχείριση». Γιατί δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να συνομιλούν επιχειρηματίες με πρωθυπουργούς. Αρκεί οι επιχειρηματίες να θυμούνται ότι δουλειά των πρωθυπουργών δεν είναι να τάζουν ούτε πρωταθλήματα, ούτε «δουλειές»".

Από την άλλη πλευρά σε σχόλια του ο «Βηματοδότης» με τίτλο "Ο Ιβάν στην αγκαλιά του Μητσοτάκη", αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τι γύρευε ο Ιβάν Σαββίδης στο Μαξίμου, τη στιγμή μάλιστα που δεν πέρασε και πολύ καιρός που προεξοφλούσε (σε συνεντεύξεις του) ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Πρωθυπουργός; Ή το άλλο που θυμήθηκα, ότι έπαιξε τον… λαγό του Νίκου Παππά σε αυτή την απίστευτη ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες (και του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας) ώστε να αυξήσει το τίμημα;