ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Το unfair του Αδώνιδος

Στελέχη από όλες τις τάσεις του κόµµατος της ΝΔ, βρέθηκαν το απόγευµα της ∆ευτέρας στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη, στο κατάµεστο αµφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Μαρία Σπυράκη, Νίκη Κεραµέως, Μάκης Βορίδης, Σταύρος ∆ήµας και υιός Χρήστος, Μαριέττα Γιαννάκου, Σοφία Ζαχαράκη, Αγγελος Συρίγος και σχεδόν όλοι οι «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί της περιοχής. Επίσης, δεν µπορεί να περάσει..
απαρατήρητη η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραµµένου. Στην πραγµατικότητα ήταν προεκλογική εκδήλωση.
Επίδειξη δύναµης, είπαν ορισµένοι, από την πλευρά του αντιπροέδρου α', Κωστή Χατζηδάκη, έναντι του αντιπροέδρου β', Αδώνιδος Γεωργιάδη. Βλέπετε, η περιοχή του Βόρειου Τοµέα της Αθήνας αποτελεί το πεδίο όπου οι δυο τους θα «συγκρουστούν» για το ποιος θα είναι πρώτος σε σταυρούς στις ερχόµενες εκλογές. Στο πλευρό του αντιπροέδρου α' βρέθηκε ο ισχυρός «γαλάζιος» πόλος των «κεντρώων» της Ν∆, Νίκος ∆ένδιας, που µίλησε για το βιβλίο, αφήνοντας σαφείς αιχµές για τον αντιπρόεδρο β' και τον τρόπο που πολιτεύεται.
Φυσικά ο αντιπρόεδρος β' δεν πήγε στην παρουσίαση. Οµως κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, λίγα χιλιόµετρα παραπάνω, στο Μαρούσι, εκεί όπου ο Γιώργος Πατούλης πραγµατοποιούσε τον απολογισµό της 12ετούς (!) θητείας του στον τοπικό δήµο. Βλέπετε, εκεί είχε ψηφαλάκια και µάλιστα πολλά, εποµένως δεν είχε κανένα πρόβληµα να «σπάσει» την εθιµική συµφωνία να µην πραγµατοποιούνται δύο εκδηλώσεις την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή. Πάντως η ιστορία είχε και λίγη πλάκα, γιατί η λεωφόρος Κηφισίας γέµισε µε στελέχη της Ν∆ που προσπαθούσαν τρέχοντας να πάνε από τη µία εκδήλωση στην άλλη...
Αντ. Γκιόκας / Εθνος