ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Γιατί την πέφτουν στην Έλενα;

Με μια (όχι σπουδαία, φανφαρόνικη τη βρίσκω) λαϊκοσοφία, η απάντηση στο ερώτημα «γιατί την πέφτουν στην Έλενα Ακρίτα;» θα ήταν «επειδή πετροβολούν τα δέντρα που έχουν καρπούς». Η εξήγηση, η ευθεία και όχι με λόγο πλάγιο, είναι: γιατί η Ακρίτα σε όλη της την καριέρα ήταν και είναι καλλιεπής αλλά και αιχμηρή, ευγενική αλλά και επιθετική, πνευματώδης αλλά..
και ενοχλητική. Συμφωνείς δεν συμφωνείς μαζί της, θα ήσουν άδικος αν αρνιόσουν ότι πάντα, από τα πρώιμα χρόνια της καριέρας της, λέει και γράφει με θάρρος τη γνώμη της –και δεν τη νοιάζει αν μπορεί να της κοστίσει. Πρόσφατα μέσα από τα σκληρά αντιπολιτευόμενα και δυναμικά συμπορευόμενα με την αντιπολίτευση Νέα, έκανε επίθεση (EΔΩ) για ένα άρθρο υπέρ του καταδικασμένου για ασέλγεια Νίκου Γεωργιάδη. Και δέχτηκε χυδαία επίθεση από τον αρθρογράφο με σεξιστικές αναφορές. Η Ακρίτα δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί, αυτή τη φορά μέσω φέισμπουκ, απευθυνόμενη δηκτικά στη Μαρέβα Μητσοτάκη (ΕΔΩ) που επικρότησε με λάικ το κείμενο του αρθρογράφου.
-  διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ