ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Επενδύουν και στο ποδόσφαιρο οι Βαρδινογιαννήδες;

Είναι το δημοφιλέστερο περιοδικό σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, των οικονομικών και των επενδύσεων. Ο λόγος για το αμερικανικό περιοδικό Forbes που στην πιο πρόσφατη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη αναφέρει και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη με την οικογένειά του στη θέση 1349.
Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, δεν είναι πως περιλαμβάνει μία  από τις πιο..
ισχυρές οικογένειες της Ελλάδας στη σχετική λίστα, αλλά στο κομμάτι που γίνεται αναφορά στις δραστηριότητές της. Εκεί, λοιπόν, επισημαίνεται πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη εκτός από την Motor Oil, επενδύει στο χώρο της ναυτιλίας και των οικονομικών αλλά και σε ομάδες ποδοσφαίρου.
Το ερώτημα, βεβαίως, που γεννάται είναι σε ποια ομάδα επενδύει αφού δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ως τώρα γνωστό. Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη λίστα η οποία έχει ημερομηνία τελευταία ανανέωσης την 3η Μαρτίου του 2019 και άρα θεωρείται πλήρως ενημερωμένη, έχει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη θέση που προαναφέρθηκε με βάση την περιουσία της που ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον, αναφορά γίνεται και στον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του Βαρδή, Γιάννη, που είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας Motor Oil αλλά και στον ανιψιό του, Νίκο, που είναι επίσης ένας από τους μεγαλομετόχους. - από το sdna