ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Η Ρένα Δούρου και οι επαγγελματίες της χυδαιότητας

Σκληρή ανακοίνωση και από ΣΥΡΙΖΑ

Mετά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία που ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα για το χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού», με δήλωσή της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απαντά στο σημερινό, άθλιο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό"που καταφέρεται με σκαιότατο τρόπο κατά γυναικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ και τη σύντροφο του πρωθυπουργού..
Στη δήλωσή της η Ρένα Δούρου αναφέρει:
 «Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ' έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στον δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το "Μακελειό" είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».
«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις».
«Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε άλλη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: Απέναντι στον φασιστικό οχετό του «Μακελειού» οφείλουν άμεσα να αντιδράσουν τόσο οι δημοσιογραφικές ενώσεις, όσο και όλα τα πολιτικά κόμματα. Καμία δημοκρατική δύναμη δεν μπορεί να επιλέξει τη σιωπή απέναντι στις νέες, απερίγραπτες χυδαιότητες που προσβάλλουν κάθε δημοκράτη πολίτη.